turf (1)

Nyanlæg og omlægning

Anlægsgartner i Holstebro – Haveanlæg & Vedligeholdelse

JM have- & anlæg har mange års erfaring inden for faget anlægsgartneri. Vi udfører alle opgaver – store som små, lige fra vedligeholdelse af privat haver, til store parkprojekter både i Holstebro, Struer & Lemvig.

Udtryk din smag med en anlægsgartner

Om du er havemenneske, der ønsker et haveanlæg med større beplantning med blomster, buske eller træer, eller om du ønsker en have med mindre havearbejde – så er det noget vi sammen kan planlægge, og tage udgangspunkt i.

Vores anlægsgartner sørger for at anlægge din have efter dit ønske og behov. Vi rådgiver gerne om hvordan det kan gøres, eller anlægger haven med udgangspunkt i at skabe kreative løsninger, der netop gør din have til noget helt specielt.

Pleje af haveanlæg

Haven skal være det uderum, hvor du føler dig hjemme og tilpas, og bare kan nyde naturen. Vores anlægsgartner hjælper jer med at skabe et behageligt uderum, hvor I kan finde glæde og nyde mange timer.

Uanset hvad dit behov måtte være, så står vores anlægsgartner klar til at hjælpe dig. Lige fra skitsetegningen til en serviceaftale med løbende vedligeholdelse.

Erfarne & kompetente anlægsgartnere

JM have- & anlæg tror på, at vi kan give vores kunder den bedst mulige løsning, når det kommer til deres haveanlæg. Vores erfarne anlægsgartner sikrer dig en professionel håndværksmæssig udførelse, samtidig med at vi kun benytter materialer i top kvalitet.

Vores priser er yderst konkurrencedygtige, og vi giver dig gerne et bud på prisen uden beregning.

Vi går gerne en tur i din have

lad os høre dine ideer til haven - vi kommer også gerne med forslag!

Tag kontakt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.