railroad

Belægning

Belægning med sten og fliser​

Har du brug for belægning med fliser og brosten? Så er JM Have og Anlæg det helt rette valg.

Vi tilbyder belægning med brosten, hårdt brændt tegl og betonfliser til private kunder og boligforeninger i hele området omkring Holstebro og omegn.

Sten i havegang, indkørsler og terrasser kræver lidt vedligeholdelse og kan med de rette kompetencer og materialer give huset et andet æstetisk udtryk og endda være med til at øge boligens værdi. Så tøv ikke med at ringe til JM Have og Anlæg – vi leverer en belægning i højeste kvalitet.

Hvilket materiale skal jeg vælge til min belægning?

Vi har et bredt sortiment inden for havesten, så du kan få lige præcis den belægning, der passer til din stil. Vi arbejder meget med brosten, chaussé sten og hårdt brændt tegl, fordi det er sten, der giver belægningen en lang levetid, og som holder sig flotte og bliver smukkere med tiden.

For at få en unik stenterrasse, havegang eller anden belægning kan man med fordel blande forskellige stentyper. Man får dermed et flot spil i farver og mønstre.

Belægning i højeste kvalitet

Hos JM Have og Anlæg har vi mange års erfaring og stor ekspertise inden for belægning. Det er din garanti for en høj faglighed og den bedste kvalitet, når du lader os stå for arbejdet med belægningen.

Vi går gerne en tur i din have

lad os høre dine ideer til haven - vi kommer også gerne med forslag!

Tag kontakt

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.